laatste nieuws

Nieuws

Nieuws

lees meer ...

Informatie

Lamina Nederland
Meer en Duin 11
2163 HA Lisse
T 0252 426777
KvK 61742627
IBAN NL36INGB0005186059

Introductie

GGS maakt bescherming voor LCD van camera's. Deze ultradunne glazen zien er zeer fraai uit en bieden optimale bescherming tegen stoten en krassen.


Larmor introduceert 5de generatie glas screens met metalen rand. Mogelijkheid om accessoires zoals sunshades, LCDviewers magnetisch op de LCD van de camera te monteren.

GGS Pro Screen protectors zijn gemaakt van optisch glas met een anti-UV laag, een coating en een anti-crack laag. Ze passen perfect op alle digitale reflexcamera's en beschermen het LCD tegen krassen en stoten. Door de gebruikte 3M lijmlaag zit de protector stevig op de camera, maar kan makkelijk verwijderd worden. Assortiment


Larmor AC Screen protectors zijn leverbaar voor de meeste DSLR camera's en systeemcamera's. De mooie afwerking van het screen doet niet onder voor het originele LCD scherm, zodat de uitstraling van de camera niet wordt beinvloed. Deze glas screens worden zonder lijm bevestigd en zijn prachtig afgewerkt. Ze passen op klapschermen en de touchscreen functie blijft volledig werkzaam.

GGS/Larmor brengt nieuwe screens in universele uitvoering. Alleen glas, zonder zwart kader, in 5 maten. Te gebruiken op alle digitale camera's, zowel systeem, compact en DSLR. Het ultradunne glas van 0.3mm zorgt dat ze toepasbaar zijn op camera's met klapschermen en zijn bijna onzichtbaar zodra aangebracht. De SelfAdhesive eigenschap zorgt voor een probleemloze montage en werkt uitstekend met Touchscreens. Assortiment